ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

    Το Ίδρυμα Τσαρούχη σχεδιάζει, διαμορφώνει και υλοποιεί Εκπαιδευτικά Προγράμματα που έχουν στόχο να μετατρέψουν την επίσκεψη στο Μουσείο σε µια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία για τα παιδιά.

    Τα εκπαιδευτικά προγράµµατα του Ιδρύματος οργανώνονται σε οµάδες των 30 περίπου ατόμων, κατόπιν συνεννόησης, από Δευτέρα ως και Παρασκευή 9:00 µε 14:00. Απευθύνονται σε µαθητές, αλλά και σπουδαστές, απ᾿ όλες τις βαθμίδες της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο και ανώτατες σχολές).

    Η ξενάγηση ζωντανεύει µε ποικίλες δραστηριότητες που έχουν στο επίκεντρο τον µαθητή και τον καλούν να συμμετέχει ενεργά. Μέσα από διάλογο και θεατρικά παιχνίδια, εξάπτεται η φαντασία του, μαθαίνει έννοιες, τρόπους και τεχνοτροπίες της ζωγραφικής, ανακαλύπτει τη σηµασία της παρατήρησης για µια εις βάθος κατανόηση, όχι µονάχα της ζωγραφικής, αλλά και του κόσμου που τον περιβάλλει γενικότερα

    Επιστέγασµα των παραπάνω, η ζωγραφική από τα ίδια τα παιδιά που καλούνται τώρα µε χρώμα ή μολύβι να απλώσουν στο χαρτί ότιτα εντυπωσίασε απὀ το χώρο του Μουσείου. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις µε δρώμενα, κατασκευές και εκθέσεις των έργων των παιδιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +30 210 8062 636
Mail: info@tsarouchis-museum.org.gr

Πληροφορίες
Τηλέφωνο: +30 210 8062 636
Mail: info@tsarouchis-museum.org.gr

error: Content is protected !!